Diensten

Ramen wassen

Ergert u zich er ook zo aan als uw ramen vuil zijn? Schone ramen horen bij uw woon- en/of werkgenot. Laat uw ramen regelmatig reinigen om kalksporen en andere onreinheden te vermijden. Wij reinigen uw ramen op de traditionele manier (met spons en wissers) of met osmosereiniging.

OSMOSE-reiniging is de oplossing voor schoonmaken zonder ladder en moeilijk te bereiken ramen. Het water is ontdaan van kalk, zouten en mineralen zodat u een vlek - en streepvrij resultaat krijgt.

Met osmosewater reinigen we niet alleen ramen maar het is ook geschikt voor het reinigen van gevelbeplating (o.a. aluminium, trespa, kunststof), zonnepanelen, veranda’s, raamlijsten etc. Optimale bereikbaarheid en snelle werkwijze. Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.
Image

Gevels

Image
Ontgroenen en reinigen van gevelsteen, wanden en platen (golfplaten, aluminium, trespa, PVC, etc.) vergt een specifieke reinigingsmethode. Vooraf bekijken wij welke methode nodig is om het beste en schoonste resultaat te behalen.


Hogedrukreinigen

Met behulp van gepaste druk reinigen wij uw gevel, verwijderen algen, spuiten het terras netjes af, verwijderen graffiti, verwijderen kauwgom of ander vuil. 

Om uw gevel een langere levensduur te bieden raden wij aan om na het reinigen een hydrofuge te laten aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat het mos en de algen minder snel terugkomen en dat de stenen het regenwater niet absorberen.

 
Softwashen

Softwashen is een veilige en effectieve reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare producten. Middels deze methode worden schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën aangepakt en dit zorgt ervoor dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt.
Nog een groot voordeel is dat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, hierdoor blijft het te reinigen oppervlak soms wel 3 tot 5 keer langer schoon.

Daken

Daken krijgen heel wat te verduren door o.a. de diverse weersomstandigheden. Na verloop van tijd kunnen er zich mossen of algen vormen op de daken. Stof in combinatie met vocht en weinig zonlicht vormt de ideale voedingsbodem voor algen en mossen.

De meeste mossen sterven af bij temperaturen boven de 60°C-70°C. Wij reinigen uw dak, afhankelijk van de bevuiling, met warm water (hogedruk) of softwash zodat alle mossen tot in de poriën van uw dakpannen worden aangepakt!

Om uw dak een langere levensduur te bieden raden wij aan om na het reinigen een anti-mosproduct of hydrofuge (waterdicht maken van dakpannen) te laten aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat het mos en de algen minder snel terugkomen.

U kan het mos preventief voorkomen! Wij bieden een nabehandeling aan waarbij we een anti-mosproduct onder lage druk op uw dak sproeien waardoor nieuw kiemend mos wordt verwijderd. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht!
Image

Inboedels en opkuis

Image
Overlijden of verhuis? Dit gaat vaak gepaard met de nodige emoties en zorgen. Wij kunnen alvast 1 grote zorg van u overnemen! Wij ruimen de woning, handelszaak, kantoor, kelder, zolder etc. vakkundig op! Vooraf bespreken wij tot in het detail hoe wij u van dienst kunnen zijn. We bekijken samen met u welke goederen u wilt behouden en welke mogen worden opgeruimd. U ontvangt binnen de week een offerte op maat!

De kostprijs hangt af van verschillende factoren:

 • Grootte van het pand
 • Werken op verdiepingen (verhuislift)
 • Hoeveelheid van de op te ruimen goederen (grootte containers)
 • Sorteren van afval

Op de dag van opruiming hoeft u enkel de deuren te openen en wij doen de rest! Wij laten het pand netjes achter zodat het terug verkoop of verhuur klaar is. Wij kunnen ook instaan voor de volledige schoonmaak van een woning. Alle ruimtes worden waar nodig onder handen genomen. Zo is het verwijderen van nicotineaanslag op muren en plafonds, het ontvetten van keukenkasten, het verwijderen van kalkaanslag op sanitair en het schrobben van de vloeren maar een deel uit ons dienstenaanbod.


Zonnepanelen

Om een maximum aan rendement te halen uit uw zonnepanelen wordt aangeraden ze 1 maal per jaar te reinigen. Groene aanslag en stof zijn immers de oorzaak van rendementsverlies doordat de zonnepanelen minder zon kunnen opvangen. Onderhoud gebeurt door osmosereiniging.

Let op: Stap niet op de zonnepanelen en gebruik geen ruw reinigingsmateriaal!
Image

Opritten

Image
Opritten en terrassen krijgen het doorheen de jaren hard te verduren vanwege de weersomstandigheden. Onkruid, mos, stof en zand zorgen voor een onaangenaam zicht. Dankzij een reiniging met regelbare druk of via softwashen kunt u weer genieten van een propere oprit of terras.

Achteraf kan er een anti-mosproduct aangebracht worden om mosgroei tegen te gaan.

Dakgoten

De dakgoot kan gedurende het najaar flink wat vuil verzamelen. Vallende bladeren, opwaaiend afval en in regenwater opgelost zand of stof kunnen allemaal in de dakgoot achterblijven. Als dit niet tijdig wordt opgeruimd, kan het afval de afvoer verstoppen, waardoor de dakgoot volloopt en uiteindelijk overloopt.

In ernstige situaties kan het gewicht van het water en het afval de dakgoot zelfs losrukken. Het is zeker geen overbodige luxe om de dakgoot tweemaal per jaar te laten reinigen. Bevindt de dakgoot zich direct onder een boom, overweeg dan de klus vaker te laten doen.
Image

Andere reinigingsdiensten

Image
 • nicotine verwijderen
 • reinigen van koepels
 • dakramen
 • veluxen
 • veranda’s
 • rolluiken
 • carports

ROBRAN Cleaning VOF

Jurgen Rooms - Koert Van den Branden

Broekstraat 2H

B - 9220 Hamme

Tel: 0472/55.45.10

info@robrancleaning.be

www.robrancleaning.be

Ondernemingsnr.: BE0687.625.773

Belfius IBAN BE12 0689 0853 7692

Zoeken